dijous, 19 de febrer del 2009

Zurich i Luzern

L'endemà, cap a Zurich! Continuava nevant i vem haver de descartar totes les activitats a la muntanya, així que una de les opcions factibles era anar a visitar la "gran" i coneguda ciutat de Zurich.
Era diumenge i es notava la ressaca del dia anterior i el maltemps: tot tancat i poca gent al carrer. Però això no ens va desanimar, ja que li donava un to melancòlic i misteriós que suposo que poques vegades es pot viure en aquesta ciutat.



A les ciutats suïsses sempre tens la sensació d'estar en un poble, ja que tot es concentra en un relatiu petit centre que amb 2 o 3 hores tens vist. Després, si et perds pels altres barris i els seus carrerons, descobreixes tresors, perö has de tenir temps i ganes de caminar. Com que no va ser el nostre cas, ens en vem anar cap a Luzern! Això sí, després de fotre'ns un bon àpat alemany (evidentment, vem descartar entrar a la taverna catalana!)



Deixo aquesta ciutat per anar-hi un altre dia i descobrir la seva "vidilla"... Luzern és preciosa... Val la pena deixar-se caure...