dijous, 19 de febrer del 2009

Sopar de benvinguda

El dimecres passat vem celebrar la benvinguda de la Miryem i, aprofitant l'ocasió, la d'en Raül. Vem fer un soparet, en aquest cas vem deixar apartada la fondue per donar lloc a una "raclette". Mmm... què bona!! Aquest formatge es menja amb patates, pernil, tomàquets, cogombres i tot el el que pugui passar per la teva imaginació. L'únic inconvenient és que hi ha d'haver algú que estigui pendent del formatge, de treure'l del forn i en vagi posant de nou...
I de postres, pa amb llet condensada! Dies abans havíem estat parlant amb la Sönia i l'Aleksandar que no sabien el què era la llet condensada, així que li vaig demanar al Raül aviam si me'n podia pujar un pot. En Raül és un tio mooolt detallista, a part dels 2 pots de llet condensada, em va portar una gran i bona llangonissa (no penseu malament, eh!!) i embotits varis, com pernil de pata negra!!! Merci!!! No saps la il.lusió que em va fer... aquí l'embutit no és gaire bo i és caríssim!!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Molt bona reclette i molt bona companyia!!